Sedinte terapie2023-11-10T20:47:36+02:00

Programeaza o sedinta de terapie

Pentru a obtine o programare la unul din terapeutii din echipa noastra te rugam sa completezi chestionarul de mai jos pentru a gasi terapeutul ideal pentru nevoile tale.

Pretul sedintei poate varia în functie de terapeut si incepe de la 200 RON / sedinta.

Servicii de psihoterapie, consiliere si dezvoltare personala

Suntem impreuna pentru oameni si suntem aici sa te ajutam.

Psihoterapie individuala – Integrativa

Plecand de la perspectiva holistica: minte- corp- spirit, psihoterapia integrativa abordeaza intr-un mod unitar fiinta umana, tratand-o intru-un mod unic, in functie de nevoile sale. Aceasta forma de vindecare isi propune dezvoltarea partii autentice din oameni, fiind o dezvoltarea partii autentice din oameni, fiind o intalnire intre multiple forme de terapie, aplicate in functie de abordarea pe care psihoterapeutul o gaseste ca fiind potrivita pentru fiecare client.

Psihoterapie de cuplu

In cadrul psihoterapiei de cuplu, abordarea difera comparativ cu psihoterapia individuala, din perspectiva expunerii mai multor perspective asupra realitatii. Intr-o relatie de cuplu fiecare partener aduce contributia si filtrul personal asupra relatiei, asadar ceea ce urmareste terapeutul este tratarea relatiei, nu a partenerilor.

Psihoterapia sistemica sau de familie

Abordarea sistemica se bazeaza pe ideile conform carora: Intregul este mai mare decat suma partilor sale; Toate elementele unui sistem sunt interdependente. Orice modificare la un nivel al sistemului influenteaza intregul sistem.
Aceasta forma de psihoterapie trateaza problemele de familie, cuplu sau individuale, avand ca scop principal descoperirea tiparelor de comportament si a functiei acestora atat la nivel individual, cat si la nivel de grup social.

Psihoterapia copilului si adolescentului

Psihoterapia copilului difera de psihoterapia adultului, prin aplicarea diferitelor metode si tehnici specifice in functie de varsta copilului: prescolar, scolar sau adolescent. Aceasta forma de lucru este dependenta in mod special de factorii de dezvoltare. O alta diferenta majora este aceea ca de multe ori copiii nu isi exprima problemele si dificultatile in cuvinte. De multe ori copiii isi exprima problemele si disperarea prin diverse actiuni.

Consiliere psihologica

Consilierea psihologica este o interventie psihologica care se adreseaza persoanelor aflate in situatii de criza, sau care se afla in impas in ce priveste rezolvarea unor situatii din viata personala sau profesionala. Persoanele care apeleaza la consiliere psihologica sunt deci persoane care au nevoie de o perspectiva noua pentru a gasi solutii legate de problemele cu care se confrunta.

Blog

O colectie de ganduri si reflexii din partea Therapy Hub

Go to Top