Oana Stoica

Psihoterapeut Integrativ si Psiholog Clinician (in supervizare)

Experienta de 4 ani

Specializari si Expertiza

Despre

Pentru mine psihoterapia vine dupa o reconversie profesionala si o alegere constienta de a face ceea ce imi place in viata. Lucrul in cabinet este important atat pentru mine cat si pentru clientii cu care interactionez, de aceea sunt atenta la trairile mele si felul in care ma simt in lucrul cu o persoana.

Cred in dezvoltarea continua a terapeutului, acest aspect reprezentand un mod mai sigur de a putea fi prezent in fata clientului si disponibil pentru nevoile lui, fara sa existe proiectii personale. In cabinet se creeaza o relatie vindecatoare pentru toate relatiile care nu au mers, la un moment dat, in viata noastra, sau care au lipsit cu desavarsire. Aceasta alianta terapeutica face ca terapia sa functioneze, sau sa functioneze mai putin. Cu alte cuvinte este important sa ne ascultam instinctual si felul in care ne simtim in preajma unui terapeut.

Limbi vorbite

• Romana 
• Engleza

Tipuri de Terapii

• Dezvoltare personala
• Integrativa

Video introductiv
Rulează videoul
Suntem aici sa te ajutam, indiferent de nevoia emotioanala pe care o ai!
Atunci cand te confrunti cu una din urmatoarele situatii:
Ganduri de la comunitatea noastra

Terapia nu este doar despre sedinte – este despre construirea conexiunilor, impartasirea experientelor si un sistem de suport din care putem invata reciproc.

Aboneaza-te la Newsletter

unde impartasim cu tine ganduri si reflexii din partea terapeutilor