Politica de livrare a serviciilor

Datorita specificitatii activitatii noastre, THERAPY HUB SOLUTIONS S.R.L se obliga sa livreze serviciile doar la sediul sau, punctele de lucru si sediile/punctele de lucru al partenerilor sai, unde acestea sunt disponible conform ofertelor. 

Utilizatorul ia la cunostinta ca termenul de livrare a serviciilor, precum si termenul primit in notificarea (email sau telefonica) ce o va primi dupa efectuarea programarii este agreat numai dupa confirmarea exclusiva a noastra (Therapy-hub.ro). Utilizatorul intelege ca la orice moment, datorita unor conjuncturi neprevazute se poate ca respectiva comanda sa fie anulata unilateral de catre Therapy-hub.ro, caz in care va fi notificat printr-un apel telefonic.

Compania THERAPY HUB SOLUTIONS S.R.L nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din anularea comenzilor. În astfel de situațiii, noi vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când se face comanda și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea serviciilor la o data ulterioara.

Iti Multumim!