Termeni si conditii

Prin folosirea serviciului web www.therapy-hub.ro utilizatorul declara ca este de acord cu termenii si conditiile listate mai jos. Va rugam cititi cu atentie si daca nu sunteti de acord cu ceva din continut va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact, telefonic sau prin email inainte de a intreprinde orice actiune de natura comerciala. Utilizarea site-ului fara acceptul termenilor si conditiilor de mai jos este strict interzisa. Va multumim! Therapy-hub.ro este o marca inregistrata cu adresa web www.therapy-hub.ro si este un portal de promovare a serviciilor operate de THERAPY HUB SOLUTIONS S.R.L 

  1. Comenzi

Atunci cand plasati o comanda pe acest site, vi se poate cere sa furnizati o adresa de e-mail, numele si un numar de telefon. Orice comanda pe care ne-o plasati este conditionata de disponibilitatea serviciilor si de acceptul nostru. In cazul unei comenzi online, va vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Aceasta confirmare email va fi produsa in mod automat, astfel veti obtine confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastra. In cazul in care un detaliu este incorect, trebuie sa ne informati imediat cu privire la acesta. Faptul ca ati primit o confirmare automata nu inseamna neaparat ca vom fi capabili sa onoram comanda. Odata ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea serviciului respectiv. Daca detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmata printr-un mesaj email sau telefonic.

  1. Plata si Preturi

Prin utilizarea portalului www.therapy-hub.ro, utilizatorul intelege ca va comanda servicii direct de la www.therapy-hub.ro, de unde va primi inclusiv factura fiscala. Orice solicitare de returnare a sumelor platite aferente comenzilor va fi adresata direct www.therapy-hub.ro fara exceptie.

Toate preturile listate pe site sunt corecte la momentul publicarii, cu toate acestea ne rezervam dreptul de a le modifica in viitor. Preturile includ toate taxele. Ne rezervam, de asemenea, si dreptul de a modifica serviciile disponibile spre achizitionare pe site si de a opri listarea serviciilor fara o notificare prealabila.

Therapy-hub.ro este raspunzatoare pentru actualizarea preturilor pe site-ul www.therapy-hub.ro In cazul in care pretul listat nu este unul actual si ne aduce la cunostinta dupa plasarea comenzii, va vom contacta pentru a va informa cu privire la diferenta de pret si aveti optiunea de a renunta la comanda.

Daca alegeti plata online, aceasta va trebui efectuata inaintea livrarii serviciilor. Pentru a se asigura un sistem securizat de cumparaturi online, detaliile cardului dumneavoastra de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi interceptate de catre terte persoane. De asemenea, banca dumneavoastra emitenta a cardului al carui posesor sunteti poate efectua controale de securitate si va poate confirma plasarea comenzii. Procesatorul de plati contractat de www.therapy-hub.ro nu efectueaza conversie valutara.

Toate preturile sunt in RON.

Platile online sunt procesate de catre MobilPay, produs al companiei NETOPIA Payments SRL.

  1. Informatii si reclamatii

In cazul in care vom solicita informatii de la dumneavoastra pentru a asigura livrarea serviciilor sunteti de acord sa ne furnizati informatii corecte si complete. Dumneavoastra ne autorizati sa folosim, sa stocam sau sa procesam informatii personale, in scopul de a oferi livrarea serviciilor si pentru serviciile de marketing si in scopuri de control. Astfel se pot dezvalui anumite informatii personale unor terte parti selectate in cazul in care consideram ca serviciile acestor terte parti pot fi de interes pentru dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este cerut de lege sau in scopul asigurarii livrarii de bunuri si servicii. Aveti dreptul de a solicita o copie a informatiilor personale pe care le detinem de la dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati daca doriti sa solicitati aceste informatii.

Orice reclamatie referitoare la serviciile livrate se face pe email la adresa contact@therapy-hub.ro. Promitem sa raspundem in maxim 2 zile lucratoare. Asteptam inclusiv sugestiile voastre precum si problemele (bug-urile) intampinate.

  1. Notificari finale

Ne-am asigurat ca informatiile disponibile pe website sunt corecte si fara erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea aparea. Nu putem garanta ca utilizarea site-ului va fi fara erori sau potrivit scopului in timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de virusi sau de asemenea nu putem garanta intreaga functionalitate, acuratetea si fiabilitatea site-ului si nu oferim nicio garantie, expresa sau implicita in legatura cu indeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastra sunteti de acord sa ne scutiti de orice raspundere care rezulta din utilizarea informatiilor de la terte parti sau din utilizarea oricarei terte parti a website-ului.

Nu suntem raspunzatori de orice datorie fata de dumneavoastra pentru furnizarea de servicii decat in masura permisa de legislatia aplicata, iar faptul ca unele servicii sunt disponibile la achizitie online nu garanteaza ca poate fi efectuata o livrare pentru ele. Ne rezervam dreptul ca la orice moment sa anulam o comanda ce din diverse motive nu poate fi livrata, iar raspunderea noastra este limitata la contravaloarea comenzii. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele intarzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informatii transmise, virusi sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru.

Nu vom fi trasi la raspundere pentru orice esec sau intarziere in executarea serviciilor in cazul in care apar probleme ca urmare a oricarui act sau omisiune, care este in afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau actiuni ale partilor terte.

Ne-am luat toate masurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet si pentru a asigura ca toate datele colectate de la dumneavoastra sunt stocate in siguranta pe cat posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trasi la raspundere in cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale tertilor.

Termenii si Conditiile listate pot fi modificate in orice moment fara o eventuala notificare. Termenii si conditiile impreuna cu politica de confidentialitate, orice formular de plata si instructiunile de plata constituie intregul acord intre parti. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui sa faca parte din acest acord. In cazul unui conflict intre termenii si conditiile si orice alt termen sau alta prevedere de pe site, acesti termeni si conditii vor prevala.

Daca orice termen sau conditie ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, partile convin ca respectivele termene sau conditii sa fie eliminate, iar acordul va ramane in vigoare fara acestea.

Acesti termeni si conditii si acordul nostru vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania. Partile la prezentul regulament se supun jurisdictiei exclusive ale instantelor din Romania.

Nicio intarziere sau esec din partea noastra pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor in temeiul acordului va constitui o renuntare din partea noastra a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptand faptul in care derogarea este confirmata in scris. Acesti tereni si conditii si un contract (si toate obligatiile non contractuale care decurg din sau sunt in legatura cu acestea) vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania. Ambele parti se supun jurisdictiei non-exclusiviste instantelor din Romania. Toate relatiile, corespondenta si contactele dintre parti trebuie efectuate in limba romana.

Va multumim!